روابط عمومی و فرهنگ سازی (آموزش مقامات قضایی و نیروی انتظامی)
ازآن جایی که فرهنگ سازی یک فعل اجتماعی است که در ارتباط با گستره وسیعی از انسان ها سرو کار دارد و می خواهد بر رفتار و ذهنیت تعداد زیادی از آدمیان تاثیر بگذارد یک عمل روابط عمومی است زیرا شناخت افکار عمومی وتاثیر و نفوذ در آن یکی از وظایف و شاید مهمترین وظیفه روابط عمومی است.شناخت افکار عمومی نقش بسیار زیادی در فرایند فرهنگ سازی خواهد داشت به این دلیل که فرهنگ و رفتار یک جامعه ناشی از نوع تفکر و اندیشه حاکم بر اذهان مردم آن جامعه است و تغییر واصلاح فرهنگ یک جامعه با تغییر واصلاح فکر و اندیشه مردم آن جامعه ممکن می شود. ازاین رو روابط عمومی به عنوان نماینده رسمی وعلمی شناخت و مطالعه افکار عمومی اهمیتی مضاعف می یابد.
روابط عمومی به دلیل وظیفه درون سازمانی و برون سازمانی ،بیش از همه در اعتلا ورشد فرهنگ ورفتار با انسان سروکار دارد که از زمینه ها و امکانات وابزارهای خوبی جهت این اعتلا قدم بردارد و با مخاطب شناسی برای اقناع و نفوذ در مخاطبین دست یابد.طریق شناخت علمی و صحیح مخاطبان به راهبردهای معین و اجرای برنامه های سازماندهی شده به اطلاع رسانی و تدوین فرهنگ صحیح فردی و اجتماعی بپردازد و با تعمیم وسیع برای ترویج و تبلیغ یعنی جاانداختن رفتارها والگوهای مناسب رفتاری به مقوله "فرهنگ سازی" به اجرا در آورد.
تبلیغ ،ترویج ، اقناع ، اطلاع رسانی ، آموزش ، زمینه سازی ،فضاسازی و... روش ها و راهبردهایی است که به عنوان وظایف و کارکردهای روابط عمومی در فرآیند فرهنگ سازی نقش موثری دارند.با مطالعه در نقش و کارکردهای روابط عمومی می توان به امر "فرهنگ سازی" که در درون هر یک از وظایف جای دارد دست یافت. ازسه وظیفه اصلی در فرهنگ سازی می توان به ۱-اطلاع یابی ۲-اطلاع شناسی ۳-اطلاع رسانی اشاره کرد .
5- آموزش مقامات قضایی و نیروی انتظامی:
پس از چند دهه خشکسالی آب از جایگاه و اهمیت بسیار خاصی در محورهای شرب، کشاورزی و صنعت برخوردار شده است و همراهی تمام دستگاههای ذیربط در راستای اهداف عالیه وزارت نیرو ضرورت و لازمه پیشبرد و حصول نتایج مورد انتظار می باشد. در این راستا نقش دستگاه قضا و مسئولین چه در اجرای کار و اقدامات سلبی (همراهی و هماهنگی نیروی انتظامی) و چه در حین پیاده سازی طرح بالاخص انسداد چاههای غیرمجاز غیرقابل جایگزین می باشد. و لازمه آن اهمیت بیشتر به اجرای قوانین و حساسیت بیشتر نسبت به اجرا و پیگیری قانون توزیع عادلانه آب را به وجود می آورد و هدف ما در برگزاری جلسات مشترک با مقامات قضایی و نیروهای انتظامی، پیگیری مستمر حاسیت بیشتر در اجرای قوانین آب و در نتیجه مدیریت بهینه منابع آبی استان می باشد. از جمله زمینه هایی که این گروهها می توانند در آنها با شرکت های آب منطقه ای همکاری داشته باشند، بستن چاههای غیرمجاز، جلوگیری از اضافه برداشت ها ، جلوگیری از جابجایی چاهها، عدم کف شکنی، نصب کنتورهای هوشمند، جلوگیری از کشت محصولات پرآبخواه، جلوگیری از اراضی غیر و... می باشد.
روابط عمومی شرکت آب منطقه ای مرکزی به عنوان دبیر کارگروه اطلاع رسانی، آموزش و فرهنگسازی طرح احیاء و تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی در استان مرکزی برنامه هایی همچون برگزاری 38 نشست با مقامات قضایی و نیروهای انتظامی ، بازدید از سد و تاسیسات آبی، بازدید از زمین های کشاورزی با آبیاری نوین، دوره های آموزشی آشنایی با مصرف بهینه آب و چاپ بروشورهای مربوط به قوانین آب را در دستور کار داشته است.
کد خبر: 1360
تاریخ خبر : 7 خرداد 1398
567