مدیرعامل شرکت آب منطقه ای مرکزی؛
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای مرکزی، مهندس عزت اله آمره ای با اشاره به ذخیره سازی 270 میلیون مترمکعب آب در پشت سد ساوه افزود:میزان دبی ورودی آب به دریاچه این سد اکنون 27 متر مکعب بر ثانیه است در حالیکه در سال گذشته در مقطعی از زمان حجم ورودی آب در سال گذشته حتی به بالای 500 مترمکعب هم رسید.
مهندس آمره ای ادامه داد: با افزایش تراز آبی سد الغدیر ساوه، نیروگاههای برقابی این سد با ظرفیت تولید برق تا 4.5 مگاوات هم در حال فعالیت است و در حال حاضر با فعالیت دو نیروگاه برقابی در حدود 10 مگاوات برق تولید می شود.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای مرکزی همچنین گفت: در دو سال اخیر میزان برداشت آب از سفره های آب زیرزمینی شهرستان با خاموشی چاهها و تحویل آب از شبکه سد کاهش پیدا کرده که این تدبیر در کنار بارشهای مؤثر و تغذیه منابع زیرزمینی سبب شد تا چالش کمبود منابع زیرزمینی آبی کمتر و وضعیت بسیاری از دشتها از جمله دشت ساوه رو به بهبود باشد.
وی در خصوص تخصیص آب از ذخایر سد الغدیر ساوه برای دشت مرکزی ساوه با محوریت یل آباد نیز گفت: تحویل آب از شبکه ما به ازای خاموشی چاه به متقاضیان می باشد و هم اکنون نیز امکان فنی تحویل آب از شبکه وجود نداشته و مستلزم احداث دریچه جدید می باشد که این امر نیازمند ارائه گزارش فنی و اخذ مجوز از وزارت نیرو است.
مهندس آمره ای در پایان خاطر نشان کرد: سد الغدیر و نیروگاه برقی پایین دست آن در سال 1375 به بهره برداری رسید که دارای 17 هزار و 800 کیلومتر مربع مساحت حوزه آبریز است و موقعیت آن در 25 کیلومتری غرب ساوه قرار دارد.