به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای مرکزی، مهندس حسین اسدی افزود: یکی از دغدغههای مهم این شرکت، اجرای پروژههای آبرسانی در سطح شهرها و روستاهای استان مرکزی برای تأمین آب شرب است که دراین راستا اجرای پروژه آبرسانی به شهر ساوه و 58 روستای مسیر خط انتقال از سدکوچری با جدیت در حال پیگیری است.
مهندس اسدی گفت:با توجه به افزایش قابل توجه هزینه های اجرایی در سالهای اخیر به منظور امکان تسریع در اتمام این پروژه، فرآیند جذب سرمایه گذار جهت قسمت باقیمانده نیز در دستور کار شرکت قرار گرفته و منجر به انتخاب سرمایه گذار ذیصلاح شده و روند اخذ مجوزهای مربوط به نحوه بازپرداخت اصل و سود سرمایه گذاری از شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، وزارتخانه نیرو و سازمان برنامه و بودجه کشور در حال پیگیری می باشد.
وی خاطر نشان کرد: آبرسانی به شهر ساوه و 58 روستای مسیر خط انتقال از سدکوچری با دبی 444 لیتر بر ثانیه و خط لوله ای از جنس فلزی به قطر 900 میلیمتر و طول 131 کیلومتر می باشد.
مهندس اسدی ادامه داد: تاکنون با توجه به اعتبارات مصوب و تخصیصی ابلاغ شده به این شرکت حدود 14 کیلومتر از این خط انتقال اجرا شده است.
وی تصریح کرد : در حال حاضر ضمن تأمین 20 کیلومتر دیگر از لوله های مربوط به خط انتقال ضمن انعقاد قرارداد پیمانکاری با پیمانکار ذیصلاح، عملیات حفاری و لوله گذاری این بخش از پروژه نیز در حال اجرا می باشد.
معاون طرح و توسعه شرکت آب منطقه ای مرکزی تأمین آب شرب شهر ساوه و 58 روستای مسیر این شهرستان به میزان 14 میلیون مترمکعب آب در سال را از دستاوردها و اهداف کلی این طرح دانست و اشاره کرد: از ویژگی های این طرح ثقلی بودن آن است؛ یعنی نیازی به ایستگاه پمپاژ بین راهی برای خط اصلی ندارد.