به منظور اجرای طرح ملی دانش آموزی نجات آب صورت گرفت:
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای مرکزی، مدیرعامل شرکت در این مراسم گفت: طرح داناب(طرح ملی دانشآموزی نجات آب) در سال گذشته نیز به اجرا درآمد که در این راستا موفقیتهایی را بههمراه داشت.
مهندس عزت اله آمری ادامه داد: با توجه به شرایط اقلیمی استان و کمبود بارش در سالهای اخیر و همچنین خشکسالیهای پیدرپی، لزوم آگاهی و استفاده بهینه از آب مطرح است؛ از اینرو آموزش همگانی برای همه اقشار جامعه از جمله دانشآموزان ضروری است.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه شکلگیری و رشد شخصیت افراد در سنین پایین صورت میگیرد، اظهار کرد: از این رو آموزش و پرورش نقش بسیار موثری در تربیت افراد دارد.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای مرکزی افزود: از آنجاییکه دانشآموزان طیفی از جامعه هستند که میتوانند در مصرف بهینه آب و ترویج آموزههای فرهنگی مصرف بهینه در خانواده مؤثر باشند، این طرح در پایههای هفتم، هشتم و نهم مدارس اجرایی میشود.
وی اظهار کرد: هر کار فرهنگی باید ریشهای و با تکیه بر تفکر و اندیشه صورت گیرد که این نگرش فرهنگی به صورت ریشهای از مدارس استان آغازشده است.
مهندس آمری در پایان سخنان خود بیان کرد: سرمایهگذاری در بخش آموزش و پرورش به داشتن جامعهای سالم و آگاه منجر خواهد شد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی در ادامه این جلسه با اشاره به همکاری اداره کل آموزش و پرورش و شرکت آب منطقهای در خصوص اجرای طرح ملی داناب در مدارس بیان کرد: با توجه به تغییرات اقلیمی و خشکسالی های متعددی که در سطح کشور و به تبع آن در استان اتفاق افتاده است، موضوع تأمین و مدیریت منابع آب از اهمیت ویژهای برخوردار است و در حوزه فرهنگسازی مصرف آب باید کار شود تا بتوانیم از منابع محدود که در اختیار داریم به بهترین شکل ممکن استفاده کنیم.
وی تأکید کرد: هر یک از دانشآموزان ما اگر بتوانند موضوع فرهنگسازی را فرا بگیرند و در بین خانواده خود اجرا کنند در مدیریت بهتر منابع آب و شرایط تنش آبی استان کمک میکند.
مولوی خاطر نشان کرد: هیچ نهادی در جامعه نمی تواند مثل آموزش و پرورش زمینه دانائی دانش آموزان را فراهم نمایدو هدف ما این است که دانش آموزان عمق فاجعه بحران آب را متوجه شوند و این دغدغه را داشته باشند که حیات ما به وجود آب بستگی دارد.