به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای مرکزی، انشعاب 6 حلقه چاه غیر مجاز که به دستور غیر قانونی برقی شده بودند جمع آوری شد و هم چنین برق 3 حلقه چاه پروانه دار به دلیل اضافه برداشت و عدم نصب کنتور قطع شد.
در حال حاضر حفر چاه های غیر مجاز یکی از مسایلی است که باعث وضعیت ناپایدار منابع آبی کشور می شود.
دادستان شازند در این خصوص گفت:در یک دهه گذشته 91 هزار حلقه چاه غیرمجاز در راستای اجرای طرح احیا و تعادل بخشی منابع اب زیرزمینی مسدود و از برداشت غیرمجاز 3.2 میلیارد مترمکعب آب در سال از دشت های کشور جلوگیری شده است.
وی با بیان اینکه حفر چاه های غیر مجاز میتواند به سفره های زیرزمینی آسیب برساند و باعث ناپایداری وضعیت منابع آبی کشور و بحران آب شود، گفت:معمولا به علت استفاده از تکنیک ها و روش های ساده تر که غیرمجاز و مخفیانه هستند چاه های غیر مجاز در مکان هایی که سطح آب بالاتر است حفر می شوند.
وی ادامه داد:در زمینه ابزار مبارزه با چاه های غیرقانونی به دلیل نبود آدرس دقیق از چاه ها و احتمال وجود آن ها در هر مکانی پیشنهاد مجازات بسیار شدید برای حفر و بهره برداری از چاه های غیرقانونی از سوی فعالان محیط زیست مطرح شده است که شدت مجازات باعث عدم حفر چاه شود، لازم است با صاحبان چاه های با دبی کم برخورد شود و برای چاه های با دبی زیاد قانون مجازات بسیار سنگین تری در نظر بگیرد که منجر به انسداد این چاه ها شود.