به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای مرکزی، در این آیین مهندس حسین اسدی مدیرعامل این شرکت با بیان این مطلب که نجات آب با مشارکت همگانی مردم امکان پذیر است گفت: صرفه جویی در مصرف آب یک الزام است و همه مردم باید برای حفاظت از آن بکوشند و نجات آب نیز قطعاً با مشارکت همگانی مردم محقق خواهد شد.
مهندس اسدی میانگین بارش کشور را 260 میلیمتر عنوان کرد و افزود: این مقدار خود نشان دهنده این موضوع است که آب در کشور ما نیازمند اهتمام و توجه ویژه می باشد.
وی خاطر نشان کرد: آب از انفال محسوب می شود که در اختیار حاکمیت است و حاکمیت نیز وظیفه صیانت از این مایه حیات را در استانها بر عهده شرکتهای آب منطقه ای قرار داده و از طرفی هم متولی اصلی آموزش نیز ادارات کل آموزش و پرورش در استانها هستند که با تعامل خوب صورت گرفته بین این دو سازمان قطعاً نتایج خوبی در بحث مدیریت بهینه آب حاصل خواهد شد.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای مرکزی گفت: طی سالهای اخیر شرکت آب منطقهای مرکزی در حوزه فنی و تأمین آب اقدامات خوبی چون آبرسانی به شهر اراک از سد کمال صالح، آبرسانی به شهرهای خمین، محلات، نیمور، دلیجان و ساوه از خط انتقال سد کوچری به قم و آبرسانی به شهر تفرش از چشمه هفتیان را انجام داده و در حوزه فرهنگی نیز برای دومین سال پیاپی سعی کرده است در قالب طرح داناب آموزش های لازم را ارائه دهد.
وی افزود: طرح داناب مخفف طرح دانشآموزی نجات آب است که در سطح کشور درحال اجرا است تا با استفاده از ظرفیت دانشآموزان بتوان این افراد جامعه را به عنوان پیام آور مصرف بهینه آب در خانواده تربیت کرد و در این طرح در استان 61 هزار دانش آموز در مقطع متوسطه اول آموزش دیدند.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای مرکزی بیان داشت: آب یکی از نعمتهای ارزشمند و مهم الهی می باشد و همگان در صیانت از آن مسئول هستیم و حل مسئله آب به مدیریت و عزم جدی در تمامی سطوح و همراهی مردم نیاز دارد و ما نه تنها باید درست مصرف کنیم بلکه باید هوشمندانه تر آب را مصرف کنیم.
مهندس اسدی ضمن تاکید بر ضرورت مشارکت و همراهی کلیه آحاد مردم جامعه در صیانت از منابع آبی و استفاده صحیح اضافه کرد: هرچقدر اطلاع رسانی، فرهنگ سازی و افزایش آگاهی بیشتر باشد این هدف زودتر محقق خواهد شد.
در ادامه مراسم مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی نیز گفت: صرفهجویی در مصرف آب وظیفه تک تک ما ایرانیان است تا این سرمایه برای نسل آینده حفظ شود و اگر قرار باشد مشکلی حل شود قطعاً راه حل آن از مسیر آموزش و پرورش می گذرد.
دکتر مولوی به برگزاری جشنواره داناب اشاره کرد و بیان کرد: دانش آموزان در بین اعضای خانواده میتوانند در کاهش مصرف آب، الگو باشند.
وی خاطر نشان کرد: فرهنگسازی را باید از سنین کمتر آغاز کرد به همین جهت آموزش در مدارس به دلیل آموزش پذیری بیشتر در بین دانش آموزان از اقدامات بسیار مهم محسوب می شود.
گفتنی است در پایان این مراسم از 600 نفر دانش آموز برگزیده این طرح با اهدای لوح تقدیر و جایزه تجلیل بعمل آمد.