به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای مرکزی، سبزی در حاشیه بازدید معاون وزیر نیرو و مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران از سد الغدیر ساوه و طرح انتقال آب شرب از سد کوچری اظهار کرد: با توجه به اهمیت تأمین آب شرب برای شهر ساوه، عملیات انتقال آب از سد کوچری از سال گذشته دوباره آغاز شد و تا کنون 34 کیلومتر از ۱۳۵ کیلومتر مسیر آن اجرا شده است.
وی ادامه داد: با توجه به کاهش منابع آبی و ذخیره سد الغدیر، طرح اضطراری برای تکمیل پروژه انتقال آب به ساوه پیشنهاد شده است. این طرح شامل انتقال آب از چاههای جدید در مسیر آوه تا ساوه به تصفیهخانه است.
نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی افزود: برای اجرای این بخش از پروژه، پنج هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات ستاد ملی بحران و اعتبارات پیوست قانون ۱۴۰۳ تخصیص یافته است و پرداخت به پیمانکار در حال انجام است.
وی همچنین بر لزوم تأمین اعتبار به موقع از سوی دولت برای تکمیل ۷۰ کیلومتر باقیمانده از مسیر انتقال آب تأکید کرد و گفت: امیدواریم با تأمین منابع مالی، این بخش نیز به موازات طرح اضطراری تکمیل شود.
حجتالاسلام سبزی همچنین با اشاره به هدف اصلی سد ساوه در تأمین آب کشاورزی گفت: با توجه به محدودیت منابع آبی، بخش عمده آب سد به تأمین آب شرب اختصاص یافته است و بنابراین ضروری است که طرح انتقال آب از سد کوچری با اولویت ادامه یابد.
وی در پایان از وزارت نیرو و شرکت مدیریت منابع آب ایران خواست تا با برخورد جدی با برداشتهای غیرمجاز از منابع آبی در مناطق بالادست سد ساوه در استانهای مرکزی و همدان، از هدررفت منابع آبی جلوگیری کنند.