به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای مرکزی، اسدی اعلام کرد : حجم فعلی آب ذخیرهشده در سد ساوه ۱۸.۵ میلیون مترمکعب است که از این مقدار تنها سه میلیون مترمکعب قابل بهرهبرداری است. وی افزود: لایروبی 19 کیلومتر از رودخانه بالادست سد، بستن سردهنه ها و قطع برق کلیه چاههای آب کشاورزی موجب افزایش دبی ورودی سد از ۶۰ لیتر بر ثانیه به ۸۰۰ لیتر بر ثانیه شده است. این اقدام ذخایر آبی قابل استفاده را به سه و نیم میلیون مترمکعب رسانده و پیشبینی میشود این میزان تا پایان سال به حدود 6 میلیون مترمکعب افزایش یابد.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای مرکزی از برداشت اضطراری آب از چاههای تازه حفر شده در مسیر آوه تا ساوه خبر داد و اعلام کرد: این چاهها قادر خواهند بود روزانه ۲۵۰ لیتر بر ثانیه آب تأمین کنند.
طرح انتقال آب از سد کوچری
اسدی در ادامه به طرح انتقال آب از سد کوچری به ساوه اشاره کرد و گفت: این پروژه یکی از بزرگترین طرحهای آبی استان است و تاکنون 34کیلومتر از ۱۳۱ کیلومتر مسیر آن تکمیل شده است و اجرای طرح اضطراری آوه تا ساوه به طول 30 کیلومتر در دستور کار است.
آینده مدیریت منابع آبی در استان مرکزی
وی هشدار داد: با توجه به ثبت یکی از کمبارشترین سالهای عمر سد ساوه، مدیریت منابع آبی در تابستان آینده که پیشبینی میشود یکی از گرمترین فصلها باشد، از اهمیت بالایی برخوردار است.