مدیر امور منابع آب ساوه گفت: سالانه به صورت متوسط 70 میلیون متر مکعب آب اضافه از منابع آب های زیر زمینی در ساوه برداشت می شود.
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای مرکزی،مهندس نقی بهجت اظهار کرد:برداشت های بی رویه سبب خشک شدن و کاهش سطح منابع آب سفره های زیر زمینی و سبب فرو نشست زمین می شود؛پدیده خطرناکی که در برخی مناطق ساوه دیده شده است.
مدیر امور منابع آب ساوه اظهار کرد:وضع آب در ساوه بحرانی است و مردم و مسوولان باید جدی تر به مساله آب و مصرف بهینه آن توجه داشته باشند زیرا کم توجهی به این موضوع در آینده مشکلات بسیاری را به وجود می آورد.
مهندس بهجت با اشاره به پدیده فرو نشست نیم متری در 2 روستای ساوه گفت:پدیده نشست زمین به دلیل برداشت بی رویه آب در 2 روستای انجیر آوند و سینک این شهرستان به میزان نیم متر مشهود است.
به گفته مدیر امور منابع آب ساوه، پدیده فرو نشست زمین در شهرها خطر ترک خوردن و حتی فرو ریختن همه سازه ها و ساختمان ها در محدوده نشست زمین وجود دارد.
مهندس بهجت با اشاره به شرایط جغرافیایی ساوه افزود:ساوه به دلیل قرار گرفتن در منطقه خشک و نیمه خشک و با متوسط سالانه 70 میلیون متر مکعب اضافه برداشت از منابع زیر زمینی مواجه است.
وی با بیان اینکه 95 درصد آب بهره برداری شده از منابع آب های زیر زمینی،برای کشاورزی و باغداری مصرف می شود،اظهار کرد:با توجه به میزان مصرف بالای آب در این بخش،بهینه سازی مصرف می تواند نقش موثری در حفظ منابع آب داشته باشد.