|  رنگ  |  + 0 -  | 
ADA
بستن این پنجره
راهنما

این سایت مطابق با استاندارهای ADA برای نابینایان مناسب‌سازی شده و سازگاری این استاندارد در بخش‌های مختلف لحاظ گردیده است.
بستن این پنجره

ولادت بانوی دو عالم زهرای اطهر ( سلام الله علیها ) مبارک باد

بیستم ماه جمادی الثانی، سالروز ولادت اختر تابناک آسمان عصمت، فاطمه زهرا ـ سلام الله علیها ـ است

حقیقت آن است که شخصیت والا و مقام و موقعیت شگفت انگیز این بانوی بزرگ جهان اسلام از ابتدای ولادت تا کنون ـ که نزدیک به چهارده قرن از آن می گذرد ـ آنچنان که باید و شاید شناخته نشده است

مقام معظم رهبری در سخنانی که در همین باره ایراد داشته اند، می فرمایند

وقتی انسان به روایاتی که مربوط به فاطمه زهرا (س) و از زبان ائمه ـ علیهم السلام ـ صادر شده است مراجعه می کند می بیند زبان معصومین ـ علیهم السلام ـ نسبت به این بزرگوار، آن چنان زبان ستایش و خضوع و خشوع می باشد که برای کسی که مقام والای فاطمه زهرا ندانسته باشد ممکن است مایه تعجب باشد

از خود پیامبر اکرم(ص) که پدر و مربی این مخدره ی بزرگوار بود تا امیرالمؤمنین که همسر او بود و تا فرزندان او یعنی ائمه(ع) ـ هر کدام راجع به زهرای اطهر جمله ای گفته اند و آن را با زبان تعظیم و ستایش بیان کرده اند. این نشان دهنده آن مقام والا و توصیف ناشدنی است که حقیقتا برای ذهن قاصر ما، آن علو درجه معنوی و ملکوتی امّ الائمة النجباء ـ سلام الله علیها ـ قابل درک نیست

که در این مجال به چند نمونه از احادیث اهل بیت ( سلام الله علهم ) اشاره می نمایم :

امام صادق علیه السلام می‏فرمایند:

«... فمن عرف فاطمة حق معرفتها فقد ادرک لیلة القدر;

هر کس به شناخت‏حقیقی فاطمه علیها السلام دست‏یابد، بی‏گمان شب قدر را درک کرده است

*****************************

پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله می‏فرمایند :

«من احب فاطمة ابنتی فهو فی الجنة معی ومن ابغضها فهو فی النار;

هر کس فاطمه علیها السلام دخترم را دوست‏ بدارد، در بهشت‏با من است، و هر کس با او دشمنی ورزد، در آتش [دوزخ] است

*****************************

امام باقر علیه السلام می‏فرمایند:

«... ولقد کانت - علیها السلام - مفروضة الطاعة علی جمیع من خلق الله من الجن والانس والطیر والوحش والانبیاء والملائکة ... ;

اطاعت از فاطمه علیها السلام بر تمامی آفریدگان خدا از جن و آدمیان و پرندگان و وحوش و پیامبران و فرشتگان واجب است .

*****************************

پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله می‏فرمایند:

«... یا علی انفذ لما امرتک به فاطمة فقد امرتها باشیاء امر بها جبرئیل علیه السلام ... ;

ای علی! آنچه را فاطمه علیها السلام بدان امر می‏ کند، انجام ده; زیرا من چیزهایی را به او امر کرده ‏ام که جبرئیل علیه السلام به آنها امر کرده است

...چند حدیث زیبا پیرامون تسبیحات حضرت زهرا(س)...

1- امام باقر(ع) درباره تسبیح حضرت فاطمه(س) می‏فرماید: «خداوند متعال با هیچ ستایشى، بالاتر از تسبیحات فاطمه زهرا(س) عبادت نشده است. و اگر چیزى افضل از آن وجود داشت، رسول خدا(ص) آن را به فاطمه(س) اعطاء می‏ کرد»

2- امام صادق(ع) نیز به فضیلت تسبیح بعد از نمازهاى واجب چنین اشاره کرد: «من سبح تسبیح فاطمه الزهراء(س) قبل ان یثنى رجلیه من صلاة الفریضه، غفر الله له. هر کس بعد از نماز واجب تسبیح فاطمه زهرا(س) را به جا آورد، قبل از اینکه پاى راست را از بالاى پاى چپ بردارد، جمیع گناهانش آمرزیده مى‏شود.»

3- امام صادق(ع) فرمود :«من سبح تسبیح فاطمة(س)، فقد ذکر الله الذکر الکثیر. کسى که تسبیح فاطمه زهرا(س) را بگوید، خدا را به ذکر کثیر یاد کرده است.»

4- روزى امام صادق(ع) ابوهارون را مخاطب ساخت و از تعلیم تسبیح حضرت فاطمه به کودکان سخن فرمود: «یا ابا هارون، انا نامر صبیاننا بتسبیح فاطمة(س) کما نامرهم بالصلاة، فالزمه، فانه لم یلزمه عبد فشقى. اى ابوهارون، ما تسبیح فاطمه(س) را به فرزندان خود سفارش می‏کنیم همچنانکه آنها را به نماز توصیه می‏کنیم. تو نیز بر آن مداومت کن. زیرا هر بنده‏اى که بر آن مواظبت و مداومت کند، سرانجام نیکو خواهد داشت.»

5- امام صادق(ع) عظمت تسبیحات حضرت زهرا(س) در مقابل نمازهاى مستحبى چنین یاد کرد: «تسبیح فاطمة(س) فى کل یوم فى دبر کل صلاة احب الى من صلاة الف رکعة فى کل یوم. تسبیح حضرت فاطمه(س) در هر روز، به دنبال هر نماز، نزد من از هزار رکعت نماز (مستحبى) در هر روز، محبوبتر است»

6- امام هادى(ع) فرمود: « لنا اهل البیت عند نومنا عشر خصال: الطهارة، ... و تسبیح الله ثلاثا و ثلاثین و تحمیده ثلاثا و ثلاثین، و تکبیره اربعا و ثلاثین... ما اهل بیت‏به هنگام خواب ده کار را انجام مى‏دهیم: وضو گرفتن، ... و سى و سه مرتبه «سبحان الله‏» گفتن، و سى و سه مرتبه «الحمدلله‏» گفتن، و سى و چهار مرتبه «الله اکبر» گفتن و…

7- امام صادق(علیه‏السلام) می فرماید: اى ابا هارون! ما بچه‏هاى خود را همانطور که به نماز امر می‏کنیم به تسبیحات حضرت فاطمه(علیهاالسلام) نیز امر می‏کنیم. تو نیز بر آن مداومت کن، زیرا هرگز به شقاوت نیفتاده است بنده‎ای که بر آن مداومت نموده است.

8- امام باقر(علیه‏السلام) می ‏فرماید: هر کس تسبیحات حضرت فاطمه(علیهاالسلام) را بجا آورد و پس از آن استغفار کند، مورد مغفرت قرار می ‏گیرد، و آن تسبیح به زبان صد تا است، و در میزان (اعمال) هزار (ثواب) دارد، و شیطان را دور کرده، و خداى رحمان را خشنود و راضى می ‏نماید.

9- از امام صادق(علیه‏السلام) روایت است که وقتی انسان در جاى خواب خود می ‏خوابد، فرشته‏ی بزرگوارى و شیطان سرکشی به سوى او مى‏آیند، پس فرشته به او می ‏گوید:روز خود را به خیر ختم کن و شب را با خیر افتتاح کن، و شیطان می ‏گوید: روز خود را با گناه ختم کن و شب را با گناه افتتاح کن. اگر اطاعت فرشته کرد و تسبیحات حضرت زهرا(علیهاالسلام) را در وقت خواب خواند، فرشته آن شیطان را می‏راند و از او دور می ‏کند، و او را تا هنگام بیدارى محافظت می ‏کند، پس باز شیطان می آید و او را امر به گناه می ‏کند و ملک او را به خیر امر می ‏کند. اگر از فرشته اطاعت کرد و تسبیح آن حضرت را گفت آن فرشته، شیطان را از او دور می ‏کند و حقتعالى عبادت تمام آن شب را در نامه‏ى عملش می ‏نویسد.

10- رسول گرامى اسلام فرموده است: هر کس ذکر خداى عزوجل را بسیار کند خداوند او را دوست دارد، و هر کس ذکر خدا را بسیار کند براى او دو برائت(منشور آزادى) نوشته شود: یکى برائت از آتش جهنم، و دیگرى برائت از نفاق و دورویى. لذا تسبیحات صدیقه‏ى طاهره(س) اگر با شرائطش انجام پذیرد، موجب برائت از دوزخ و نفاق می ‏گردد.

و دیگر آثار مثبت :

ناکام و ناامید نشدن، دور کردن شیطان، برطرف نمودن سنگینى گوش ، نجات یافتن از شقاوت و بدبختى ، باعث‏ سنگینى اعمال، خوشنودى خداوند و رفتن به بهشت می ‏شود.

کد خبر: 304
  تاریخ خبر : 25 دی 1393
  آخرین به‌روزرسانی : 8 اردیبهشت 1395
 990
سایتـــ های مرتبطـ

آمار بازدیدکنندگان

  • کاربران آنلاین : 47
  • بیشترین بازدید همزمان : 385
  • بازدید امروز : 9,311
  • بازدید دیروز : 25,244
  • کل بازدید : 10,167,259
  • آخرین به روزرسانی : 9 اردیبهشت 1403 07:52:08
  • شناسه IP شما : 18.117.182.179

راه‌های تماس با ما

  • آدرس : اراک، شهرک شهید بهشتی، فاز یک ، شرکت سهامی آب منطقه ای مرکزی
  • کدپستی : 3818953116
  • تلفن : 08633130071
  • فاکس : 08634032360
  • پست الکترونیکی : info[at]marw.ir
  • پیامک :
  • تلفن گویا :