به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای مرکزی ،وی افزود: در آخرین جلسه شورای عالی آب موضوع آبرسانی به شهرها و روستاها ی کشور مطرح شد و به استناد مصوبات این جلسه قرار است پروژه ها و پیوست هایی به سازمان برنامه ریزی و بودجه اعلام گردد و امیدواریم بر اساس حمایت ها و کمک های اعتباری که به این پروژه تخصیص داده می شود این طرح مهم به خوبی به بهره برداری برسد و هر چه زودتر مردم از برکات این چشمه منتفع گردند.
استاندار مرکزی ادامه داد:این طرح که به منظور آبرسانی به شهر تفرش و 47 روستای مسیر آغاز شده از طرحهای فعال آبرسانی در کشور محسوب می شود و بایستی با تامین اعتبارات مورد نیاز به دنبال بهره بر داری هر چه سریعتر از این پروژه باشیم.
وی گفت:این طرح از طرح های سخت و پیچیده آبرسانی می باشد اما بخش عمده ای از کار انجام شده است و امیدواریم با تامین اعتبارات در شش ماهه دوم سال آینده فاز اول آن به بهره بر داری برسد.
مهندس نورالدین بازگیر مدیر عامل شرکت آب منطقه ای مرکزی در توضیح این طرح گفت: عملیات اجرایی این طرح از سال 1390 آغاز شده و با اتمام این طرح سالانه 4.7 میلیون متر مکعب آب برای شهر تفرش و روستاهای مسیر طرح تامین می گردد.برای اجرای این طرح مبلغ 364241 میلیون ریال اعتبار در نظر گرفته شده است که مابقی اعتبار از طریق فاینانس و روشهای دیگر سرمایه گذاری تامین می شود.
مهندس بازگیر افزود:این طرح شامل 28 مخزن ذخیره آب به ظرفیت 16 هزار و 500 متر مکعب، خط انتقالی به طول 168 کیلومتر از جنس لوله فولادی و به اقطار 200 تا 600 میلیمتر در خطوط اصلی و لوله پلیاتیلن و فولادی به اقطار 65 تا 200 میلیمتر با پوشش داخلی اپوکسی در خطوط فرعی، تعداد هشت ایستگاه پمپاژ که حداکثر هر پمپاژ 298 متر برای ایستگاه پمپاژ قزلجه نقوسان در نظر گرفته شده و یک هزار و 100 کیلووات برق برای ایستگاههای پمپاژ است.
شایان ذکر است در این بازدید معاون عمرانی استانداری مرکزی و فرماندار شهرستان تفرش و دیگر مسوولان اجرایی نیز حضور داشتند.