در دومین جلسه کمیته راهبری طرح احیاء و تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی مطرح شد:
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ا ی مرکزی،در ابتدای جلسه معاون حفاظت و بهره برداری و دبیر کمیته گزارشی در خصوص اقدامات صورت گرفته و برخی مشکلات اجرایی همچون عدم ابلاغ و تخصیص اعتبارات مورد نیاز ،عدم ابلاغ دستورالعمل های مورد نیاز و وجود ابهامات در اجرای پروژه های خرید و نصب کنتورهای هوشمند و جایگزینی پساب با چاههای کشاورزی و..ارائه داد.
مهندس شاهرخ در مورد طرح احیاء و تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی گفت: طرح احیا با هدف کاهش برداشت از منابع آب زیرزمینی به حداقل میزان ممکن است که در سال 1393 به تصویب رسیده است. در این راستا وزارت نیرو اجرای پروژه های طرح احیاء و تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی را با طراحی 15 پروژه در پیش گرفت که 11 مورد از این طرح ها در وزارت نیرو، سه مورد از آنها در وزارت جهاد کشاورزی و یک مورد دیگر از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت به انجام خواهد رسید.
معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای مرکزی بر تشکیل مستمر شورای حفاظت شهرستان ها به ویژه در دشت های پایلوت و امر آموزش و اطلاع رسانی به ذینفعان و مسئولین و تشکیل تشکل ها در بخش آب زیرزمینی تأکید کرد و گفت : کشاورزان و مالکان چاه ها در زمینه آب زیرزمینی دارای منافع مشترک هستند اگر آنها بدانند چه خطری منافع آنها را تهدید می کند تشکل های بسیار خوبی تشکیل خواهند داد و در زمینه حفاظت از منابع آب کارکردی حداقل همانند تشکل های مردم نهاد خواهند داشت .
وی افزود: بحران آب در کشور جدی است و امنیت کشور با خطر جدی مواجه است و در این زمینه و رفع معضل پیش رو نیازمند تعامل و هم افزایی آحاد جامعه و مسؤولان هستیم.
در پایان هر یک از اعضا کمیته راهبری پیشنهاد خود را در زمنیه اجرای هر یک از اجزای طرح ارائه دادند.