به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای مرکزی ، وی اظهار داشت: ایران دچار خشکسالی شد و بسیاری این انتقاد را متوجه وزارت نیرو کردند که چرا سدهای بی خاصیت در ایران احداث شده درحالی که آب پشت آنها ذخیره نمی شود؛ در هفته های گذشته متاسفانه در بسیاری از نقاط کشور شاهد وقوع سیل های مخرب بودیم در همین مدت از بسیاری از نهادها و حتی مراکز علمی با وزارت نیرو تماس گرفتند که چرا به اندازه ی کافی سد ساخته نشده است.
محمودی ادامه داد: در خصوص قیمت آب نیز نتوانسته ایم در جامعه اتحاد ایجاد کنیم که آیا قیمت کنونی آب خوب است یا خیر، چرا که عده ای می گویند رشد مصرف آب بخاطر پایین بودن قیمت آب است و گروهی بر این باورند که وزارت خانه با بالا بردن قیمت آب قصد اذیت کردن مردم دارد.
جانشین وزیر نیرو در پایان با تاکید بر اینکه رسانه ها کمک زیادی می توانند در خصوص بحران آب و متوجه کردن مردم و جامعه به این وضعیت کنند، گفت: سوال اصلی این است که چرا نتوانسته ایم از ظرفیت رسانه ها برای آگاهی بخشی به مردم به خوبی بهره بگیریم؟
محمودی در تشریح زوایای مختلف طرح احیاء وتعادل بخشی دشتها درکشور عنوان کرد : به جرائت می توان گفت مهمترین طرحی که هم اکنون وزارت نیرو در دست اجرا دارد همین طرح است.
وی همچنین اضافه می کند: دراین طرح15 پروژه به عنوان نسخه شفابخش آبهای زیرزمینی دریک بازه 20 ساله می خواهد کسری 120 میلیارد متر مکعبی آبهای زیرزمینی کشور را جبران نماید و رسانه ها در جهت آگاهی بخشی در این زمینه بخصوص برای مخاطبان هدف نقش کلیدی بر عهده دارند.
وی تصریح کرد: در برهه ای از زمان می بینیم رسانه های ما به بحث هایی کم اهمیت تر از بحران آب توجه می کنند. یکی از این موارد تاکید بر روی آلایندگی نیترات در منابع آبی شهرها بود، در حالی که میزان آلایندگی منابع آبی نیترات در بین مشکلات آبی موجود در کشور ممکن است در رده ی دهم جدول مشکل های آبی قرارگیرد.