به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای مرکزی، محمد فاضلی با اشاره به طرح احیاء و تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی آن را یکی از برنامه های مهم در جهت حل بحران آبی موجود دانست و گفت:این برنامه به عنوان یکی از برنامه های اصلی وزارت نیرو باید با جدیت پیگیری شود.
وی تاکید کرد: در کشوری هفت هزار ساله اگر برنامه یی مناسب برای بحران آب به درستی طراحی نشود ما «عبرت تاریخ» می شویم.
فاضلی با تاکید بر اینکه افرادی که به دنبال یافتن عصای موسی برای حل مشکلات آب هستند اشتباه می کنند، گفت: براساس نوع مشکل، راه حل نیز تغییر می کند بنابراین، برای حل بحران آب از روش های مختلف باید استفاده کرد به طور مثال برای حل بحران آب دریاچه ارومیه باید از یک شیوه استفاده کرد و برای رفع بحران آب استان تهران نیز شیوه دیگر را به کار گرفت.
این جامعه شناس افزود: هیچ راهکاری در بحران آب پیدا نمی شود که همه گروه های درگیر (ذینفعان) از آن راضی باشند، برای حل بحران آب، ابتدا باید مسوولان اشتباه های گذشته را بپذیرند و سپس اقدام به برنامه ریزی برای آن کنند.
وی خاطرنشان کرد: وزارت نیرو نمی تواند ادعا کند که در ساخت سد هیچ اشتباهی رخ نداده است زیرا اگر اشتباهی وجود نداشته پس چرا امروز با بحران آب مواجه هستیم.
فاضلی، بر لزوم مشارکت همه دستگاه ها و ذینفعان در حل بحران آب تاکید کرد و گفت: برای حل این بحران حتی باید با کشاورزان و زنان خانه دار نیز گفت وگو کرد و از آنان کمک طلبید زیرا در صورت همکاری نکردن آنان این مشکل رفع نخواهد شد.
وی با الگو قرار دادن مذاکرات هسته یی گفت: اگر ما بخواهیم در زمینه ی آب و رفع بحران های آن تلاش کنیم باید اقداماتی مانند مذاکرات هسته یی انجام دهیم و یکی از مسوولان ما در حوزه ی آب مانند «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه تمامی مسوولیت حل بحران را بر عهده گیرد.