در جلسه شورای مدیران مطرح شد؛
تبیین سیاستهای اجرایی شرکت آب منطقه ای مرکزی
اولین جلسه شورای مدیران شرکت آب منطقه ای مرکزی به ریاست مدیرعامل و با حضور تمامی معاونین و مدیران این شرکت برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای مرکزی، مهندس عزت اله آمره ای در این جلسه ضمن ارائه گزارشی از وضعیت کلی شرکت، ساماندهی نیروهای انسانی و بهبود منابع درآمدی شرکت را از دغدغه های مهم برشمرده و خواستار اتخاذ تصمیمات جدی و اقدامات مناسب در خصوص این موارد شد.
مهندس آمره ای با اشاره به اهداف و برنامه های شرکت، تعامل بیشتر و سازنده تر مدیران با تمامی دستگاه را خواستار شد و افزود: از همه مدیران می خواهم این برنامه ها و اهداف را جدی گرفته و اقدامات اساسی جهت پیشبرد کمی و کیفی برنامه های تدوین شده را انجام داده و یار و همراه شرکت در رسیدن به آرمانها و چشم انداز بلند مدت آن باشند.
وی طرح احیاء و تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی را محوری ترین طرح وزارت نیرو و به تبع آن شرکت های آب منطقه ای دانست و اظهار داشت: بنابر شرایط موجود، ضروری است تا بحث پر و مسلوب المنفعه کردن چاههای غیر مجاز، با جدیت مضاعفی پیگیری شود و هدف ما این است که از حفر حتی یک حلقه چاه غیر مجاز جلوگیری به عمل آید و در تحقق این هدف مدیران شهرستانی نقش پررنگ و برجسته ای خواهند داشت.
مهندس آمره ای ادامه داد: در استان مرکزی حدود 4000 حلقه چاه غیر مجاز وجود دارد که 1600 حلقه چاه مربوط به قبل از سال 85 و 2400 حلقه از این چاههای غیر مجاز مربوط به بعد از سال 85 می باشد و قانونگذار تعیین تکلیف چاههای فرم 5 (یعنی چاههای غیر مجازی که بعد از سال 85 حفر شده اند) را در اولویت قرار داده و بایستی شناسنامه دقیقی از این چاهها تدوین شود تا بتوان در مورد نحوه برخورد با آنها تصمیم گیری کرد.
وی افزود: انسداد چاههای غیر مجاز و پیشگیری از حفر چاه های غیر مجاز جدید از برنامه های مهم این شرکت محسوب می شود و شرکت با حفر هرگونه چاه غیر مجاز در سطح استان برخورد کرده و از حفر حتی یک حلقه چاه غیر مجاز جلوگیری خواهد کرد.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای مرکزی در خصوص چاههای فرم یک (چاههایی که قبل از سال 85 حفر شده اند) گفت: این شرکت طرح تجمیع این چاهها را به عنوان یک طرح به وزارت نیرو پیشنهاد کرده و مطالعات تکمیلی آن نیز در حال انجام است.
وی همچنین در بخش حفاظت به منظور تسهیل و سرعت بخشی به اجرای کارها ، واگذاری بخشی از وظایف حفاظت به بخش خصوصی در قالب نظام مهندسی، پیشخوان دولت و ... را مطرح کرد.
مهندس آمره ای در ادامه خواستار تعیین تکلیف صورت وضعیت طرحهای اجرا شده توسط شرکت شد و خاطر نشان کرد: شرکت آب منطقه ای مرکزی پروژه های آبرسانی مهمی همچون آبرسانی به شهر خمین و تفرش را در دستور کار دارد که این پروژه ها به دلیل اهمیت ملی آنها به عنوان پیشانی شرکت محسوب می شوند و باید با جدیت پیگیری شوند.
گفتنی است در این جلسه هر یک از اعضا به بیان چالشهای موجود در واحد خود پرداخته و راهکارهایی را نیز برای حل این چالش ها ارائه کردند.
کد خبر: 648
تاریخ خبر : 7 مرداد 1395
آخرین بهروزرسانی : 10 مرداد 1395
877