به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای مرکزی،مهندس عزت اله آمره ای اظهار کرد: مصرف بهینه آب از امور ضروری محسوب می شود که ترویج آن از اهمیت بالایی برخوردار است.به همین سبب نیازمند تغییر رویه و مصرف آب در حوزه کشاورزی هستیم و ترویج این تغییر رویه نیازمند فرهنگسازی و همکاری قشر کشاورز با مسئولان است تا از این طریق بتوانیم مصرف آب را در حوزه کشاورزی کنترل کنیم، همچنین نصب کنتورهای هوشمند بر چاههای کشاورزی از جمله اقدامات موثری بود که با مشارکت کشاورزان انجام شده است.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای مرکزی عنوان کرد: طرح خاموشی زمستانه چاههای آب کشاورزی در فصول سرد سال و تعطیلی چاههای آب پرورش ماهی، دو طرح بسیار کارآمد در راستای تقویت و احیاء منابع آب زیرزمینی محسوب می شوند که با مشارکت بهره برداران در سطح استان آغاز شده اند.
مهندس آمره ای گفت:: برای جاری شدن آب رودخانه قره چای، تغذیه سفره های آب زیرزمینی و در نهایت سرریز این رودخانه به سد ساوه تمامی بندهای انحرافی و حوضه های این رودخانه در فصول غیرزراعی باز شد و مجموع این اقدامات با همکاری مردم و مسئولان شهرهای حوزه این رودخانه به مرحله اجرا رسید.
وی اضافه کرد: نبود نظارت و شیوه صحیح مدیریت و استفاده بی رویه انسان از منابع آبی را می توان اصلی ترین عامل از بین رفتن رودخانه قره چای تلقی کرد.اقدامات انجام شده در این راستا بیانگر تاثیرات اطلاع رسانی است، زیرا به دنبال ارتقای سطح آگاهی، مشارکت و حس مسئولیت مردم افزایش می یابد.
مهندس آمره ای گفت: دغدغه روبرو شدن با بحران کم آبی باید همگانی شود، زیرا در اینصورت میزان همکاری مردم و مسئولان افزایش می یابد و در حفظ منابع آب زیرزمینی موثر است.