در سفر معاون برنامه ریزی و اقتصادی وزیر نیرو به استان مرکزی؛
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای مرکزی، مهندس عزت اله آمره ای، مدیر عامل این شرکت در توضیح این طرح آبرسانی گفت: این طرح، شامل یک خط انتقال به طول 130 کیلومتر،یک واحد ایستگاه پمپاژ،یک واحد تصفیه خانه از نوع متعارف و یک مخزن متعادل کننده به حجم 2000 متر مکعب، حداکثر دبی انتقال آب 440 لیتر بر ثانیه و جنس لوله های فولادی و به قطر 900میلی متر می باشد.
مهندس عزت اله آمره ای ادامه داد: هدف از اجرای این طرح تامین آب شرب و صنعت شهر ساوه می باشد که برای اجرای آن به 1000 میلیارد ریال اعتبار دولتی و 1300 میلیارد ریال فاینانس داخلی نیاز است.
وی افزود: ضرورت انتقال آب به شهرهای ایران مرکزی از اینجا ناشی می شود که افزایش و تمرکز جمعیت در این شهرها طی چند دهه گذشته فراتر از قابلیت های آب قابل دسترسی بوده و با توجه به اینکه در آینده هیچگونه منابع آبی دیگری در ایران مرکزی وجود ندارد تنها راه حل تامین آب شرب شهرهای ایران مرکزی انتقال حوزه به حوزه می باشد.
مهندس آمره ای گفت:اهداف این طرح شامل انتقال 181 میلیون متر مکعب آب شرب در سال به شهرهای خوانسار، خمین، گلپایگان، محلات، نیمور، دلیجان، سلفچگان، ساوه و قم، جبران کسری آب در شهرهای مسیر، کمک به آبخوان ایران مرکزی، ارتقاء کیفیت آب شهرهای هدف و ایجاد اشتغال است.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای مرکزی اظهار داشت: در طرح آبرسانی از سد کوچری به ساوه سهم تخصیصی در مسیر انتقال از سد کوچری به قم در محل انشعاب واقع در مخزن دو هزار متر مکعبی برداشت و به ایستگاه پمپاژ ساوه منتقل می شود.
وی بیان داشت: در این پروژه از محل ایستگاه پمپاژ ساوه آب توسط خط لوله به تصفیه خانه و سپس توسط خط لوله به مخزن شهر انتقال می یابد.