معاون برنامه ریزی و اقتصادی وزیرنیرو در آیین آغاز عملیات اجرایی آبرسانی به شهر ساوه؛

شتاب بخشی طرح آبرسانی به شهر ساوه ، خدمت ماندگار وزارت نیروست

معاون برنامه ریزی و اقتصادی وزیرنیرو در آیین آغاز عملیات اجرایی آبرسانی به شهر ساوه گفت: شتاب بخشی طرح آبرسانی به شهر ساوه ، خدمت ماندگار وزارت نیروست.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای مرکزی، دکتر محسن بختیار در جلسه ای که با حضور امام جمعه شهرساوه، نماینده مردم شهرهای ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی، فرماندار ساوه، مدیران عامل و مدیران صنعت آب و برق استان مرکزی در محل فرمانداری شهرستان ساوه برگزار شد با اشاره به اهمیت اجرای طرح بزرگ آبرسانی به شهر ساوه از خط انتقال سد کوچری گفت: شهرستان ساوه به سبب قرار گرفتن در منطقه خشک از کمترین میزان بارش‌ها برخوردار است و با توجه به اینکه ساوه در حوزه کشاورزی و صنعتی ظرفیت بالایی دارد، اما متاسفانه با مشکل کمبود آب روبه‌رو است.

دکتر بختیار ادامه داد: ساوه به سبب صنعتی بودن و جاذبه مهاجرپذیری از رشد جمعیتی بالایی برخوردار است و به همین سبب تامین آب این شهرستان ضروری است و امیدواریم اعتبارات لازم جهت تکمیل لوله گذاری مسیر انتقال آب تخصیص داده شود تا بتوانیم بخشی از مشکلات کم آبی ساوه را برطرف کنیم.

وی اظهار داشت: طرح انتقال آب از سرشاخه های دز به قمرود یکی از طرح های پرافتخار آبی و مهندسی کشور است که 181 میلیون مترمکعب آب گوارا و مشروب را به شهرهای حاشیه کویر مرکزی ایران منتقل می کند.

دکتر بختیار با بیان اینکه این طرح بزرگ 10 شهر و 100 روستای مسیر را سیراب می کند، افزود: طرح انتقال آب از سرشاخه های دز به قمرود در چهار بخش شامل سامانه جمع آوری آب از سرشاخه های دز، سامانه انتقال آب به پشت سدهای گلپایگان و کوچری، ذخیره و تنظیم آب جمع آوری شده و در نهایت انتقال آب به شهرها و روستاهای هدف اجرا شده است.


معاون برنامه ریزی و اقتصادی وزیرنیرو با اشاره به چالش های پرشمار در مسیر اجرای طرح، تصریح کرد: وجود  شرایط سخت جوی، سخت گذر بودن مسیر و سایر مشکلات،  اجرای این طرح را با دشواری مواجه کرد.

وی افزود: با وجود تمامی این سختی ها به همت مهندسان و دست اندرکاران طرح،امروز شاهد آغاز اجرای عملیات آبرسانی از این مسیر صعب العبور به شهر ساوه و 24 روستای مسیر هستیم.

دکتر بختیار در توضیح  طرح آبرسانی به شهر ساوه گفت: این طرح، شامل یک خط انتقال به طول 130 کیلومتر،یک واحد ایستگاه پمپا‍ژ،یک واحد تصفیه خانه از نوع متعارف و یک مخزن متعادل کننده به حجم 2000 متر مکعب، حداکثر دبی انتقال آب 440 لیتر بر ثانیه و جنس لوله های فولادی و به قطر 900میلی می باشد.

وی ادامه داد: هدف از اجرای این طرح تامین آب شرب و صنعت شهر ساوه می باشد که برای اجرای آن به منابع مالی بالایی در حدود 1000 میلیارد ریال اعتبار دولتی و 1300 میلیارد ریال فاینانس داخلی نیاز است.

معاون برنامه ریزی و اقتصادی وزیرنیرو با بیان اینکه کشور با بحران آب دست و پنجه نرم می‌کند، خاطرنشان کرد: هم حاکمیت و هم آحاد مردم در زمینه اصلاح الگوی مصرف و استفاده درست از آب مسئول هستند و باید در این زمینه گام بردارند و مدیریت مصرف را مهمترین راهکار برای عبور از این چالش عنوان کرد.

وی از تمامی هم‌وطنان می‌خواهیم چه در بخش صنعت، چه در کشاورزی و چه در منازل خود بر مصرف آب  و برق کنترل لازم را داشته باشند تا با مدیریت مصرف تابستان امسال را بدون مشکل سپری کنیم

معاون برنامه ریزی و اقتصادی وزیرنیرو از تلاش مستمر و شبانه‌روزی این وزارت‌خانه و صنعت‌گران آب و برق برای ارایه خدمات مطلوب به مشترکان خبر داد و گفت: کوچک‌ترین خدشه و کمترین وقفه در تامین این دو خدمت بزرگ و زیرساختاری ممکن است آسیب‌های بزرگی به پایه‌های اقتصادی هر کشوری وارد کند.

وی با بیان اینکه تمام فعالیت‌های صنعتی و کشاورزی و خدماتی نیازمند این دو خدمت است، از آب و برق به‌عنوان دو کالا و خدمات بسیار حیاتی که توسط وزارت نیرو تامین می‌شود، یاد کرد و افزود: آب و برق نه فقط در رفاه و آسایش مردم نقش اساسی دارند، بلکه این دو خدمت از ارکان و زیرساخت‌های اساسی توسعه اقتصادی در کشور هستند.

کد خبر: 749
  تاریخ خبر : 22 تیر 1396
 838
سایتـــ های مرتبطـ

آمار بازدیدکنندگان

  • کاربران آنلاین : 228
  • بیشترین بازدید همزمان : 385
  • بازدید امروز : 7,521
  • بازدید دیروز :
  • کل بازدید : 17,162,185
  • آخرین به روزرسانی : 13 دی 1403 20:06:20
  • شناسه IP شما : 52.15.209.178

راه‌های تماس با ما

  • آدرس : اراک، شهرک شهید بهشتی، فاز یک ، شرکت سهامی آب منطقه ای مرکزی
  • کدپستی : 3818953116
  • تلفن : 08633130071
  • فاکس : 08634032360
  • پست الکترونیکی : info[at]marw.ir
  • پیامک :
  • تلفن گویا :