به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای مرکزی، مهندس نعیمی تصریح کرد: همه ساله با آغاز فصل گرما و به ویژه در روزهای پایانی هفته و روزهای تعطیل، شماری از شهروندان بدون توجه به علایم هشدار دهنده و اطلاعیه های مکرر، در دریاچه سدها و نیز بندهای انحرافی شنا می کنند که این سهل انگاری و
بی توجهی، موجب بروز خسارت های جانی و مالی فراوان برای مردم میشود.
مهندس نعیمی ادامه داد: سدها برای تامین آب شرب و کشاورزی طراحی و ساخته شده اند و نباید در آنها شنا کرد چراکه موارد لازم برای ایمنی شناگران در آنها وجود ندارد.
وی با اشاره به تغییرات دمایی در لایه های مختلف آب مخزن سدها خاطرنشان کرد: تغییرات ناگهانی دما باعث گرفتگی عضلات و در نتیجه از دست رفتن تعادل شناگران می شود.
رئیس گروه مدیریت بحران و پدافند غیر عامل شرکت آب منطقه ای مرکزی با بیان اینکه سطح آب سدها و مخازن به نظر شفاف می رسد، خاطر نشان کرد: وجود جریان های زیر سطحی باعث کدر شدن و در نتیجه کاهش دید می شود و در اثر برخورد با تأسیسات و درختچه های کف مخزن متأسفانه شنا گران جان خود را از دست می دهند.
در ادامه مهندس نعیمی از هم استانی های عزیز به ویژه افراد ساکن در حاشیه تاسیسات آبی خواست برای حفظ سلامتی خود و خانواده هایشان به تابلوهای هشدار دهنده که با هدف اطلاع رسانی از ممنوعیت شنا و نزدیک شدن به این مکان ها، نصب شده است توجه بیشتری داشته باشند.
وی هشدار داد: در صورت بروز هرگونه حادثه ای، مسئولیت آن متوجه خود اشخاص است و این شرکت در این خصوص هیچ گونه مسئولیتی ندارد.
وی در پایان افزود : ضمنا گونه های گیاهی از ارزشمند ترین منابع طبیعی است که تاثیر بسیار مهمی در چرخه طبیعت داشته و در صورت آتش سوزی این منبع بسیار ارزشمند عواقب بسیار مخربی برای محیط زیست در پی خواهد داشت، از جمله آن می توان به وقوع سیل و تخریب آن اشاره کرد.