به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای مرکزی: مدیر عامل شرکت آب منطقه ای مرکزی گفت:
اکثر دشت های ما در استان مرکزی ممنوعه و ممنوعه بحرانی می باشد. وی افزود گرچه بارندگی های اردیبهشت نگرانی ها را کم کرد اما هنوز نسبت به بلند مدت کمبود بارش داریم.
مهندس آمره ای در ادامه افزود: امسال آب شرب ساوه را با مدیریت رودخانه قره چای نجات دادیم و از شروع مصرف از سد ساوه 23 میلیون متر مکعب به شهر ساوه تخصیص دادیم.
وی گفت: در استان 2600 حلقه چاه غیر مجاز داریم که 1600 حلقه آن مربوط به قبل از سال 85 می باشد که باید تعیین تکلیف گردد. وی به طرح های در دست اجرا اشاره کرد و گفت: متاسفانه کاهش اعتبارات را داشتیم. در آبرسانی به شهرها یک نقشه جامع تهیه کردیم. در قبل از برنامه پنجم 79 درصد متکی به آبهای زیرزمینی بودیم الان به 50 درصد رسیده ایم.
وی افزود در شهر هندودر و 42 روستا در مسیر خط انتقال سد کمال صالح یک انشعاب 150 لیتری آنجا داریم یک انشعابی هم برای شازند داریم که فقط 50 درصد از اعتبار تخصیص داده شده است.
رینگ شمالی اراک با 9 کیلومتر در حال اجراست و رینگ جنوبی نیز با 13 کیلومتر که با تهیه لوله های مورد نیاز عملیات آن نیز آغاز خواهد شد.
مهندس آمره ای گفت: سال 96 سد کمال صالح سرریز کرد اما امسال سرریز نکرد و بر اثر خشکسالی 30 درصد حجم آن خالی است در شازند 9 حلقه چاه کشاورزی با ظرفیت حدود 300 لیتر خریداری کردیم که در صورت نیاز می توانیم به صورت اضطراری جایگزین سد کمال صالح کنیم و از ابتدای طرح سد کمال صالح تاکنون 200 میلیون متر مکعب آب را به مجموعه دشت اراک انتقال داده ایم.
در آبرسانی به شهر امیرکبیر نیز کل لوله های شهر تخلیه شده و دو حلقه چاه حفاری کرده ایم که 30 لیتر در ثانیه در یکی دو ماه آینده آب داریم
آمره ای افزود: 150 لیتر از پساب را به صنعت و 250 لیتر نیز به فضای سبز اختصاص داده ایم
در تفرش نیز از چشمه هفتیان 164 کیلومتر طول خط انتقال شامل 64 کیلومتر اصلی و 100 کیلو متر روستایی می باشد که حدود 30 درصد طرح انجام شده است و تا پایان تیرماه نیز به روستاهای زوجین و دربر آّبرسانی می کنیم
در پایان هر یک از نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی استان ضمن تقدیر از شرکت آب منطقه ای، نظرات، پیشنهادات و برنامه های خود را نسبت به موضوع آب ارائه نمودند