آشنایی با بازرس موضوع ماده 91 قانون مدیریت خدمات کشوری در موضوع برخورد با رشوه و سوء استفاده از مقام
اخذ رشوه و سوء استفاده از مقام اداری ممنوع می باشد. استفاده از هرگونه امتیاز، تسهیلات، حق مشاوره، هدیه و موارد مشابه در مقابل انجام وظایف اداری و وظایف مرتبط با شغل توسط کارمندان دستگاههای اجرایی در تمام سطوح از افراد حقیقی و حقوقی به جز دستگاه ذیربط خود تخلف محسوب می شود.
در همین راستا، -دستگاههای اجرایی موظفند علاوه بر نظارت مستقیم مدیران از طریق انجام بازرسیهای مستمر داخلی توسط بازرسان معتمد و متخصص در اجرای این الزام نظارت مستقیم نمایند.
چنانچه تخلف هریک از کارمندان مستند به گزارش حداقل یک بازرس معتمد به تایید مدیر مربوطه برسد بالاترین مقام دستگاه اجرایی یا مقامات و مدیران مجاز، می توانند دستور اعمال کسر یک سوم از حقوق، مزایا و عناوین مشابه و یا انفصال از خدمات دولتی برای مدت یکماه تا یکسال را برای فرد متخلف صادر نمایند.
از آنجا که موجودیت این بازرسان معتمد و پیش بینی آنها به موجب ماده 91 قانون مدیریت خدمات کشوری بوده است، به آنها بازرسان موضوع ماده 91 قانون مدیریت خدمات کشوری گفته می شود.
اطلاعیه نحوه گزارش دهی به بازرس موضوع ماده 91 قانون مدیریت خدمات کشوری
برای ریشه کن کردن رشوه در دستگاههای اجرایی چه کنیم؟
الزامات کارکنان شرکت آب منطقه ای مرکزی
انتخاب بازرس موضوع ماده 91 قانون مدیریت خدمات کشوری شرکت به عنوان بازرس نمونه
در راستای اجرای دستورالعمل اجرایی مواد (91) و (92) قانون مدیریت خدمات کشوری و تشویق بازرسانی که نتیجه ارزیابی عملکرد آنها توسط ناظر ارشد، عالی ارزیابی می شود و انتخاب آنها به عنوان بازرس نمونه؛ آقای علی کارخانه، بازرس موضوع ماده 91 قانون مدیریت خدمات کشوری شرکت آب منطقه ای مرکزی، به عنوان یکی از بازرسان نمونه سال 99 شرکت های آب منطقه ای در سطح کشور انتخاب شد. کسب این موفقیت توسط آقای علی کارخانه، با اهدای لوح تقدیر از سوی ناظر ارشد و مدیرکل دفتر بازرسی و مدیریت عملکرد شرکت مدیریت منابع آب ایران مورد قدردانی واقع شد.