به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای مرکزی، مهندس مجتبی مرادی افزود: این میزان بارندگی نسبت به میزان بارندگی مدت مشابه سال گذشته (136.3میلیمتر ) 227.64درصد کاهش و نسبت به میزان بارندگی مدت مشابه در دوره آماری بلند مدت (22میلیمتر ) 47.12 درصد افزایش داشته است.
مهندس مرادی همچنین در خصوص بارندگی های خوب در سال گذشته گفت: میزان بارندگی ها در سال گذشته افزایش چشمگیری نسبت به دوره آماری بلند مدت داشت و باعث شد وضعیت منابع آب سطحی استان نیز وضعیت مطلوب تری را داشته باشد به نحوی که اغلب رودخانه های مهم استان سیلابی و سدها سرریز شدند.
وی اظهار داشت: طی این مدت(یکم تا پانزدهم فروردین ماه 99)، بیشترین میزان بارندگی استان مربوط به ایستگاه دهنو خمین به میزان 87.5 میلیمتر و کمترین میزان بارندگی استان مربوط به ایستگاه اراک و به میزان 25.2 میلیمتر گزارش شده است.
مدیر دفتر مطالعات پایه منابع آب شرکت آب منطقهای مرکزی در ادامه میانگین ریزشهای جوی استان از ابتدای سال آبی99-1398(اول مهر لغایت صبح شانزدهم فروردین ماه) را 266.6میلیمتر عنوان کرد و افزود: این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال آبی گذشته 42.63 درصد کاهش و نسبت به متوسط بلندمدت حدود 13 درصد افزایش را نشان میدهد.
مهندس مرادی همچنین گفت: طی این مدت، بیشترین میزان بارندگی استان مربوط به ایستگاه هندودر به میزان 471.3 میلیمتر و کمترین میزان بارندگی استان مربوط به ایستگاه دوریدان و به میزان 132 میلیمتر گزارش شده است.