مدیرعامل شرکت آب منطقه ای مرکزی گفت:
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای مرکزی،مهندس عزت اله آمره ای در این جلسه با تاکید بر اهمیت و اولویت پروژه های طرح احیاء و تعادل بخشی در نجات منابع آب زیرزمینی اظهار داشت: اجرای برنامه های طرح احیاء و تعادل بخشی اولویت نخست شرکت آب منطقه ای در سال 1396 می باشد.
مهندس آمره ای ضمن ارائه گزارشی از اقدامات این شرکت در راستای اجرای طرح احیاء و تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی در سال گذشته بر اجرای شایسته این طرح ملی در سالجاری نیز تأکید کرد و ضمن اعلام حمایت و پشتیبانی شرکت از کارشناسان و مدیران فعال در طرح احیاء و تعادل بخشی، نقش گروههای گشت و بازرسی را در شناسایی تخلفات و پیشگیری از بروز آنها مهم ارزیابی نمود و بر تقویت جایگاه آنان تأکید کرد.
مهندس عزت اله آمره ای با تأکید بر محورهای اصلی جلسه شامل صدور پروانه های بهره برداری بهینه آبهای زیرزمینی، نصب کنتور هوشمند، پر و مسلوب المنفعه نمودن چاههای غیر مجاز، بررسی عملکرد ادارت منابع اب شهرستانها در خصوص دستورالعمل جبران خسارت و آگاهی بخشی و اطلاع رسانی تصریح کرد: در خصوص پروژه انسداد چاه های غیر مجاز و نصب کنتورهای هوشمند آب و برق اقدامات خوبی در سال گذشته انجام شد و این روند در سال جاری نیز پیگیری و انجام می گردد.
وی، افزود: بنابر شرایط موجود، ضروری است تا بحث پر و مسلوب المنفعه کردن چاههای غیر مجاز، با جدیت مضاعفی پیگیری شود و ادارات شهرستانهای تابعه، با فرمانداریها و دستگاههای قضایی و انتظامی، تعامل نزدیکتر و بیشتری را داشته باشند تا سرعت و دقت اجرای طرح احیاء و تعادل بخشی در حوزه های شهرستانی، بیشتر شود.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای مرکزی صرفهجویی و استفاده بهینه از آب را مهمترین راه برای عبور از مشکلات ناشی از کمبود آب برشمرد و تصریح کرد:نقش رسانه ها در فرهنگ سازی مصرف آب غیرقابل انکار است.
مهندس آمره ای با اشاره به اینکه بحران آب در کشور جدی است و امنیت کشور با خطر جدی مواجه است و رفع معضل پیش رو نیازمند تعامل و هم افزایی آحاد جامعه و مسؤولان می باشد، اظهار داشت: آب یکی از ارکان های مهم اقتصاد ، تولید و اشتغال است و علاوه بر اینکه در این سال باید به بحث تولید و اشتغال توجه گردد حفظ تولید و اشتغال موجود نیز جزو ضروریات است.
وی ادامه داد: تشکیل جلسات مستمر کمیته راهبری طرح احیاء و تعادل بخشی و اجماع و همفکری اعضاء، توانسته و می تواند مسائل و موانع کارها را برطرف کند و امیدوارم اعضای محترم کمیته، این مهم را مد نظر قرار دهند.
در ادامه جلسه ضمن بررسی عملکرد پروژه های طرح، پیرامون مشکلات و موانع اجرایی، مصوبات قبلی کمیته، اقدامات صورت گرفته و برنامه های در دست اقدام بحث و تبادل نظر شد ومدیران پروژه های 11 گانه طرح احیاء و تعادل بخشی گزارشی در خصوص اقدامات صورت گرفته ارائه دادند.
گفتنی است طرح احیاء با هدف کاهش برداشت از منابع آب زیرزمینی به حداقل میزان ممکن است که در سال 1393 به تصویب رسیده است. در این راستا وزارت نیرو اجرای پروژه های طرح احیاء و تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی را با طراحی 15 پروژه در پیش گرفت که 11 مورد از این طرح ها در وزارت نیرو، سه مورد از آنها در وزارت جهاد کشاورزی و یک مورد دیگر از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت به انجام خواهد رسید.